Bucuresti, Sector 4,
Sos. Oltenitei, nr. 105A
0760.018.337

Angajari Bone Bucuresti

Angajare BabySitter

Valorificati-va experienta si calitatile. Gasiti familia potrivita.

Va oferim mai mult decat un simplu loc de munca. Pentru ca suntem atenti la detalii si avem experienta colaborarii cu parintii, dumneavoastra veti lucra intr-o familie cu care veti stabili cea mai buna compatibilitate.

In procesul de selectie si recrutare folosim metode stiintifice cu ajutorul carora puteti sa va descoperiti calitatile. Sunteti indrumata si consiliata pentru a va perfectiona si a va folosi cat mai bine calitatile personale. Va oferim solutii pertinente, practice la fiecare dintre problemele pe care le veti avea de rezolvat la noul loc de munca.

Sos. Oltenitei, nr.105A, Bucuresti, sector 4
Efort minim

Pentru angajari in Bucuresti, analizam oportunitatea fiecarei oferte de angajare si negociem pentru dumneavoastra conditiile de lucru.

Colaborare pe termen lung

Atunci cand va eliberati de un angajament va oferim cu prioritate un nou loc de munca, iar dumneavostra reduceti la minim perioada nelucrata.

Oferta agentiei

Angajari ca BONA, MENAJERA, Personal Ingrijire Varstnici, regim extern (full-time, part-time, ocazional) sau intern, in Bucuresti sau zonele limitrofe (Corbeanca, Otopeni, Branesti, Pipera, Tunari)

Sunteti din provincie? Pentru angajari ca bona sau menajera in Bucuresti, in regim intern, familiile angajatoare asigura cazarea.

Angajati-va ca Bona, BabySitter, Guvernanta, Menajera

Sunati-ne la 0732.839.541 / 0760.018.337 sau contactati-ne. Va programam la un interviu si descoperim impreuna cea mai buna solutie pentru dumneavoastra.

Separator

Traditia de a fi Bona

Angajari Bone Bucuresti

In trecut, a fi doica sau dadaca, era o chemare dar si o mare onoare. Doica se ocupa de ingrijirea copilului dar si de educatia lui pentru a-l deprinde de mic cu buna crestere. Astazi, bona este la fel de importanta in viata unei familii. Nici acum, a fi bona nu este doar o meserie si nici familiile care vor pe cineva sa se ingrijeasca de copilul lor, nu sunt un simplu loc unde se fac angajari bone. Este satisfactia de a contribui la viitorul unui copil si de a impartasi bunatatea si invatatura. Acestea sunt singurele bogatii, pe care atunci cand le imparti, se inmultesc si devin mai mari, putandu-ti schimba cu adevarat viata.

Alege sa lucrezi cu agentia de bone proBona. La agentia noastra nu se fac doar angajari de bone. Iti oferim posibilitatea de a obtine satisfactiile si recompensele meritate prin implicarea in buna crestere a celor mici.

Chiar daca cei mai multi cred, ca atunci cand angajezi bone e suficient sa stabilesti legatura cu familia, in calitate de agentie iti oferim mai mult. Cu noi ai posibilitatea de a demonstra ceea ce poti. Cum? Utilizam teste standardizate, teste de evaluare amanuntita, teste psihologice, cu ajutorul carora poti capata credibilitatea necesara pentru integrarea mai usoara in familie.

Mai mult, misiunea noastra nu se termina cu angajarea bonelor. Te ajutam cu sfaturi pentru a reusi sa iti aduci o buna contributie la dezvoltarea armonioasa a copiilor a caror grija le-o porti.

De ce agentia de bone proBona?

Poate parea mai usoara posibilitatea de angajari ale bonelor prin alte parti. Dar trainicia unei bune colaborari se obtine printr-o buna cunoastere. De aceea, la agentia de bone proBona preferam sa punem baze temeinice pentru angajare prin realizarea unui portofoliu amanuntit. In felul acestea iti oferim una dintre cele mai bune carti de vizita in fata familiilor.

Daca vrei sa reusesti, nu cauta doar sa te angajezi ca bona. O colaborare pe termen lung, reusita, cu recompense pe masura, se bazeaza doar pe disponibilitatea de a te depasi pe tine, de a invata si de a impartasi bucurie in jurul tau. La agentia de bone, noi te ajutam sa intelegi situatiile cu care te confrunti si iti potiu imbunatati modul de a fi, de a deveni o persoana mai buna, care poate reusi mai usor de acum incolo in ceea ce face.

Spune-ne cateva lucruri despre tine, lasa-ne datele tale de contact si vom incepe colaborarea. Avem nevoie sa ne impartasesti cateva detalii ca: varsta, experienta ca bona, pregatirea pe care o ai, aptitudinile de care dispui, disponibilitatea la program si zona, salariul dorit, dar si orice alte informatii pe care le consideri importante pentru inceput.

Agentia de bone proBona face angajari de bone pentru orice zona, program si salariu dorit. Daca esti chiar si din alta localitate, decat din Bucuresti, iti oferim posibilitatea unei angajari ca bona in regim intern. Cautam persoane echilibrate, cu experienta de viata, care au invatat sa depaseasca dificultatile si care simt ca buna crestere a unui copil le poate imbunatati cu adevarat viata.