Bucuresti, Sector 4,
Sos. Oltenitei, nr. 105A
0760.018.337

Alegeti Bona Copilului Dumneavoastra

Caut Bona Bucuresti

Bone Testate, Verificate si Instruite pentru Exigenta Parintilor Moderni.

Gradinita este buna pentru dezvoltarea abilitatilor de integrare intr-o colectivitate, bunicii pentru a le oferi afectiune, dar bona potrivita raspunde unor necesitati mult mai personalizate ale copilului.

Pentru respectarea stricta a cerintelor de ingrijire si supraveghere, dar si pentru a beneficia de atentia de care are nevoie, alegeti pentru copilul dumneavoastra BONA. Este persoana care isi poate dedicata timpul si canaliza in totalitate resursele pentru nevoile copilul.

Sos. Oltenitei, nr.105A, Bucuresti, sector 4
Pentru o relatie de colaborare reusita:

Evaluam

Evaluarea specializata a personalitatii si metodele de testare si verificare pe care le folosim ne permit sa va oferim informatii amanuntite despre fiecare candidata. Cunoastem istoricul fiecarei bone pe care o prezentam si va punem la dispozitie toate amanuntele pe care le surprindem pe parcursul procedurii de selectie. Cunoasteti imaginea reala si puteti lua o decizie obiectiva, fundamentata atunci cand alegeti bona.

Instruim si Consiliem

Intelegerea necesitatilor particulare ale familiei este la fel de importanta ca si evaluarea initiala. Definim impreuna responsabilitatile pe care doriti sa le incredintati bonei alese si intocmim o lista de proceduri care sa ii permita sa raspunda rapid si corect asteptarilor pe care le aveti; O consiliem pentru a le intelege si aplica corect, fara ca dumneavoastra sa va pierdeti timpul cu explicatii amanuntite.

Mediem

Pe baza experientei acumulate in colaborarea cu familiile noastre, va oferim solutii testate si verificate de armonizare a relatiilor dintre parinti si bone. Clarificam impreuna amanuntele si usuram adaptarea bonei in familie, pentru ca ea sa plieze optim pe exigentele dumneavoastra.

Separator

De ce sa cautati bona pentru copil?

Caut bona

Copilul poate deprinde de mic obisnuintele care, mai tarziu, il pot ajuta sa devina un bun lider. Asa s-a intamplat de-a lungul timpului cu doica. La agentie, credem ca e la fel de adevarat si in vremurile noastre, cu bona. Copilul se poate bucura de toata atentia, dar, in acelasi timp, invata si respectul pentru ceilalti. E un lucru important pentru cultivarea unei mentalitati, care sa il faca sa razbeasca in viata.

Ca si in trecut, cand doica avea alta aplecare fata de copil si bona este persoana care poate avea responsabilitati diferite de cele ale familiei, in relatia cu cei mici. Bona potrivita poate invata copilul regulile de care are nevoie, iar familia sa isi poate manifesta dragostea fara grija, ca acest lucru, uneori, poate insemna rasfat si un accent mai redus pe disciplina.

Vremurile noastre inseamna cu totul altceva. Completand educatia si mentalitatea de lider, flexibilitatea si creativitatea sunt la fel de importante. Un spirit adaptabil la schimbari se educa doar printr-un contact permanent cu stiluri, mentalitati, atitudini si moduri de gandire diferite. Bona potrivita este persoana care ii poate oferi si un alt model decat cel al familie, un model care sa ii permita sa inteleaga diferentele sa le accepte si sa ia ce e mai bun din fiecare. Cu cat se va obisnui mai de mic cu diversitatea, cu atat ii va fi mai usor mai tarziu.

De ce proBona ca agentie de bone?

Atunci cand cautati bona, bona potrivita nu este doar persoana pe care sa o cunoasteti sau va este recomandata de cunoscuti. Este persoana alaturi de care copilul isi va construi personalitatea. In vremurile noastre, modul in care el se va dezvolta poate fi influentat de mult mai multe lucruri, decat in trecut si de detalii mai subtile ale felului de a fi al persoanelor din jurul sau. De aceea, alegerea bonei solicita astazi informatii complexe si aprofundate. Ele se pot obtine doar in urma unui proces de evaluare obiectiv, profesionist, cu mijloace stiintifice, care sa completeze corespunzator impresiile formate in urma interviurilor de selectie.

Mijloacele agentiei de bone, in ceea ce priveste evaluarea si analiza personalitatii candidatelor, sunt create conform ultimilor cercetari academice. In felul acesta, la agentia proBona exista garantia ca informatiile obtinute in urma evaluarii candidatelor sunt cele mai pertiente, care se pot obtine la momentul actual. In urma procesului de evaluare identificam mult mai multe lucruri care conteaza pentru buna crestere a copiilor: motivatia, modul de a gandi, capacitatea de relationare. Pentru echilibrul emotional, ca bunul cel mai de pret al zilelor noastre, am creat un test dezvoltat dupa o metodologie creata de specialistii de la Harvard University.

Informatiile pe care le punem la dispozitia parintilor, ca agentie de bone, despre candidatele pe care le selectionam sunt detaliate si aprofundate. Credem ca asa putem ajuta fiecare familie, sa ia o decizie buna, corecta si cu mari sanse de reusita pentru buna crestere a copiilor. La proBona, detaliile prezentate nu vizeaza doar experienta, recomandarile sau cateva date personale. Parintii au la indemana, pentru a-si fundamenta alegerea, analize si intepretari ale datelor furnizate si rezultatelor obtinute de candidate.

Profesionalismul proBona: Cautam exact bona pe care o solicitati. Respectam criteriile stabilite de parinti si selectam bonele pe care le prezentam, in conformitate cu cerintele. Credem ca e de datoria noastra sa reducem timpul si efortul familiei dumneavoastra in cautarea bonei.