Bucuresti, Sector 4,
Sos. Oltenitei, nr. 105A
0760.018.337

Serviciile Agentiei

Firma Servicii Recrutare Bone

O selectie profesionista a bonei va ajuta sa luati decizia potrivita.

Stabilim impreuna criteriile de selectie, iar noi evaluam si cautam candidatele potrivite pentru dumneavoastra; Negociem conditiile de angajare si ne asiguram ca sunt motivate sa lucreze conform cerintelor; Intocmim si va prezentam lista scurta cu cele mai potrivite persoane; Eliminati timpul pierdut cu cele nepotrivite, de evaluare a fiecareia dintre ele si de negociere repetata a detaliilor de angajare; Reduceti riscul de a alege o bona despre care cunoasteti putine amanunte si asupra careia aveti doar o garantie subiectiva.

Protejati intimitatea

Nu va expuneti familia in fata unor persoane despre care cunoasteti putine lucruri inainte de a va intra in casa.

Garantii

Fara nici un cost suplimentar, puteti inlocui oricand, pe perioada contractului, persoana aleasa

Perioada de proba

Va oferim posibilitatea de a evalua chiar la dumneavoastra acasa candidata, inainte de a lua decizia de angajare.

Costuri reduse

Platiti doar o taxa fixa, stabilita transparent, inca de la inceput, fara aparitia altor cheltuieli neprevazute.

Sos. Oltenitei, nr.105A, Bucuresti, sector 4
Servicii Recrutare Regim Extern

BONA, MENAJERA, Personal Ingrijire Varstnici cu program de lucru part-time sau full-time in Bucuresti sau zonele limitrofe.

Tarif: 600-1000 lei

Servicii Recrutare Regim Intern

BONA, MENAJERA, Personal Ingrijire Varstnici in Bucuresti sau zonele limitrofe.

Tarif: 1200 lei

Servicii de Recrutare Personalizata

BONA, MENAJERA, Personal Ingrijire Varstnici, regim extern sau intern, Selectat conform unor cerinte particulare ale familiei..

Tarif: 1400 lei

Separator

Evaluam, selectam si cautam bona potrivita pentru fiecare familie

Servicii agentie bone

Inainte lumea poate era mai asezata si fiecare isi stia mai bine rostul. Astazi poate sunt mai multe doritoare decat cele cu adevarat talentate. De aceea, o alegere inspirata a bonei cere rabdare, timp si efort pentru a descoperi persoana potrivita printre toate candidatele. Si cum timpul este pretios, cu proBona, ca agentie de bone, parintii isi reduc considerabil efortul de cautare. Pentru ca suntem o agentia cu servicii profesioniste, filtram candidatele necorespunzatoare a caror evaluare ar consuma resurse importante familiei si le prezentam doar pe cele care corespund cel mai bine criteriilor stabilite de parinti.

Intocmim portofolii detaliate de prezentare a bonelor

Odinioara, oamenii poate erau mai simpli, dar acum, o alegere buna a bonei se bazeaza pe date care sa ofere o imagine completa, reala a persoanei. La agentia de bone proBona folosim mijloace variate prin care culegem informatii amanuntite despre felul de a fi, de a gandi, de a actiona, al candidatelor. Verificam fiecare caracteristica cu tehnici diferite, pentru a testa rezistenta aspectelor evidentiate si pentru a ne convinge de realismul lor. In plus, acum cand lucrurile sunt mai complicate, doar o procedura standardizata ofera ceea mai buna garantie ca sunt parcurse toate etapele care pot evidentia bona potrivita. Credem ca prin servicii riguroase putem oferi parintilor detaliile de care au nevoie pentru a alege bona care se potriveste cel mai bine in familie.

Organizam interviurile de selectie

Poate ca in trecut lucrurile erau mai clare, dar astazi, o buna intelegere se bazeaza pe clarificarea multor amanunte. De aceea, la agentia de bone, prin serviciile de mediere a discutiilor, ne asiguram ca sunt lamurite de la inceput toate detaliile, care stau la baza unei colaborari reusite dintre familie si bona.

Oferim sprijin si dupa alegerea bonei

Experienta si invatatura sunt la fel de importante si astazi, poate mai importante, deoarece vremurile se schimba atat de rapid si nevoia de noi solutii e poate mai mare. Alegem sfaturile potrivite pentru fiecare familie si pentru fiecare bona si in felul acesta ne aducem contributia la bunul mers al lucrurilor. La proBona, serviciile de consiliere sunt furnizate de un personal cu peste 10 ani experienta in domeniul selectiei personalului si de psihologul agentiei specializat in dezvoltarea copilului.